Tjäna pengar på att göra undersökningar

Om du letar efter ett nytt sätt att tjäna pengar kan du alltid börja göra undersökningar. Allt du behöver är en dator. Du svarar på ett antal frågor och får en liten slant i utbyte. Vissa företag ger också ersättning i form av presentkort.

Du kan registrera dig på flera olika företag samtidigt och bestämma över din egen arbetstid. När du har registrerat dig ser du vilka undersökningar du kan svara på. Det finns flera fördelar med dessa och några av de främsta är:

  • Du kan jobba vart du vill i hela världen
  • Du bestämmer själv hur mycket du vill göra
  • Du kan ta ut kontanter eller presentkort
Tjäna pengar på att göra undersökningar
Tjäna pengar på att göra undersökningar? Absolut det går!

Så går det till

Det första du måste göra är att registrera dig hos ett undersökningsföretag. Det finns en uppsjö av dessa på nätet. Dessutom brukar det vara helt kostnadsfritt att registrera sig. När det finns en ledig undersökning får du en notfikation via mejl.

Det kan handla om att svara på en enkät eller att bli produkttestare. Du väljer alltid själv om du vill delta i en undersökning eller inte. Det är alltså inget tvång. När undersökningen är färdig kommer ersättningen att krediteras till ditt konto.

Beroende på vilket företag du använder ser betalningsmöjligheterna lite olika i. Många erbjuder möjligheten att få betalt till PayPal. Du kan som sagt också få betalt i presentkort i butiker som H&M och Kicks. Det skiljer sig lite mellan företagen.

Du brukar kunna se direkt på startsidan hur det är möjligt att få betalt. Hur mycket du får betalt för varje undersökning skiljer sig också. Ibland kan det röra sig om hela 50 kronor per undersökning. Perfekt för de som vill jobba hemifrån.

Fungerar som vanliga enkäter

De flesta av oss har nog svarat på ett antal enkäter i våra liv. Nu kan du alltså göra detsamma och även få betalt. Du får betalt för att dela med dig av dina åsikter med andra ord. En undersökning kan ta allt mellan 5 minuter och 30 minuter att besvara.

 Hos många företag ökar betalning ju mer erfaren du blir. Det lönar sig alltså att ligga i och svara på många enkäter. Anmäl ditt intresse på den typen av enkäter du är intresserad av.

Det är inte säkert att du automatiskt är kvalificerad till alla undersökningar. Vissa företag vill att en specifik målgrupp ska svara på undersökningen. Det brukar alltid framgå när du är inne hos ett undersökningsföretag.

 Du behöver ingen särskild utbildning eller några förkunskaper. Det gör att jobbet passar för gammal som ung. Alltså är det ett bra sätt att tjäna pengar vid sidan av studier eller ett annat arbete. Du kan också göra det samtidigt som du är ute och reser för lite extra reskassa.

Förvänta dig inte stordåd över en natt

Du kan tjäna en hel del pengar om du svarar på många undersökningar. Men det är viktigt att ha realistiska förväntningar. Du kommer inte bli stormrik över en natt. Dock går det tjäna en bra extraslant vid sidan av en annan inkomst.

Om du ligger i kommer företagen se att du är pålitlig och skicka fler undersökningar till dig. Hårt jobb belönas med andra ord. Det är alltså ett jobb som kan bli väldigt lönsamt i det långa loppet om du lägger manken till.

Lämna en kommentar

bli rik med blirikast.se

Kontakt

hej[a]blirikast.se

Sociala medier

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev och få tips om sätt att bli rikare på!